Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων


Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων.

Οι μαθητές του σχολείου συγκίνησαν και πάλι με την εξαιρετική τους προσπάθεια και τον πηγαίο αυθορμητισμό τους.

Εκπαιδευτικοί και παιδιά σαν μια οικογένεια πέρασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μηνύματα ανθρωπιάς, αλληλοσεβασμού και αγάπης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν o π. Παναγιώτης Λεγάκης εφημέριος της ενορίας Πακίων, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Θύμιος Κοντοσταθάκος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πακίων κ. Μιχάλης Καρούνης, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Παπαδιανίκων, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ασωπού – Φοινικίου,η  Πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων κα. Δανάη Μοσχοβάκου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πακίων κα. Έφη Σταμαδιάνου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πακίων «Η βρυσούλα» κ. Σπύρος Καρούνης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Νοτιοανατολικής Λακωνίας κα. Κούλα Κολιάκου, η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Μολάων κα. Καλλιόπη Καρυτσιώτη, οι γονείς των μαθητών και πολλοί μεγάλοι και μικροί φίλοι του σχολείου.

Μετά το τέλος της γιορτής μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με το ξωτικό του Αι Βασίλη, το χιονάνθρωπο και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Προϊσταμένη του Σχολείου κα. Παναγιώτα Αλειφέρη ευχαρίστησε θερμά όλους για την έμπρακτη αγάπη τους προς το σχολείο και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλήχρονιά.
Γλυκίσματα, καφές και αναψυκτικά προσφέρθηκαν σε όλους.

Στο χώρο του σχολείου λειτούργησε και παζάρι τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για τη διαμόρφωση του υπογείου του σχολείου σε γυμναστήριο.

 

φωτογραφίες Μιχάλης Καρούνης