ΚΑΠΗ Δήμου Σπάρτης


Επίτιμο μέλος του ΚΑΠΗ Δήμου Σπάρτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης κ. Ευστάθιος


Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, παγκόσμια ημέρα γιορτής για την 3η Ηλικία, πλήθος μελών του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σπάρτης παρευρέθησαν στο Αρχιερατικό μνημόσυνο των εκλιπόντων μελών του Κ.Α.Π.Η.

Μετά το πέρας του μνημόσυνου, τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. και οι συγγενείς των εκλιπόντων μελών μετέβησαν στον καινούριο χώρο του Κ.Α.Π.Η. (Γκορτσολόγου 119) όπου προσφέρθηκαν καφές και αναψυκτικά. Στις 6:30 μ.μ έγιναν τα εγκαίνια του καινούριου χώρου του Κ.Α.Π.Η.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ευστάθιος άγιασε τον χώρο. Ξεχωριστή στιγμή ήταν η ανακήρυξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Ευστάθιου σε επίτιμο μέλος του Κ.Α.Π.Η.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π. Δήμου Σπάρτης κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας διάβασε το πρακτικό της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου και προσέφερε στον Μητροπολίτη κ.κ. Ευστάθιο τιμητική πλακέτα λέγοντας «…πως η αδιάλειπτη φροντίδα του στο κοινωνικό και πνευματικό πεδίο είναι φωτεινός οδηγός για όλους μας».

Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης επανέλαβε την αμέριστη στήριξή του προς τις δομές της κοινωνικής προστασίας και απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς την διοίκηση και τα μέλη του Κ.Α.Π.Η.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η Αντιπεριφερειάρχης κα. Αδαμαντία Τζανετέα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Μαρουδάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ του Νομικού Προσώπου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο τ. δήμαρχος κ. Χρήστος Πατσιλίβας, η εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού κα. Ορφανού και πάνω από 350 μέλη του Κ.Α.Π.Η.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι απεύθυναν χαιρετισμό με επαινετικά λόγια.
Στη συνέχεια, στον κόσμο που πλημμύρισε τη νέα αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. προσφέρθηκε φαγητό, ποτό, τραγούδι και χορός έως τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Για τη μεταφορά των μελών των ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Κ.Α.Π.Η. από τις Τ.Κ Καστορείου, Σελλασίας, Ξηροκαμπίου και Λευκόχωματος είχε προβλεφθεί η μίσθωση λεωφορείου.

============