2ο Χαριστικό - Ανταλλακτικό παζάρι του Δήμου Μονεμβασίας.


2ο Χαριστικό - Ανταλλακτικό παζάρι Δήμου Μονεμβασίας

   

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου προσπαθώντας να αναδείξει την αξία της αλληλεγγύης ως τρόπο σκέψης, δράσης και αντιμετώπισης των οικονομικών αλλά και κοινωνικών προβλημάτων που βιώνουμε, αποφάσισε τη διοργάνωση 2ου χαριστικού – ανταλλακτικού παζαριού, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στον αύλειο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου Συκέας, ο οποίος χώρος, ευγενικά παραχωρήθηκε από τον Πρόεδρο, Παναγιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ Ευστάθιο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου.

     Σας καλούμε και εσάς όπως και όλους τους κατοίκους  της περιοχής μας να προσφέρετε ότι δε χρειάζεστε αλλά είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο (ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, cd, εργαλεία κ.τ.λ), βοηθώντας έτσι  κάποιους συμπολίτες μας να αποκτήσουν  αγαθά που τους είναι απαραίτητα και δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αγοράσουν. Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να  πάρετε εντελώς δωρεάν, ότι σας είναι χρήσιμο από τα είδη που θα προσφερθούν.

   Με τον τρόπο αυτό  επαναχρησιμοποιούνται αγαθά που θα έμεναν για χρόνια αχρησιμοποίητα στα ντουλάπια μας ή θα πήγαιναν για πέταμα.

    Επίσης, μέσα από τέτοιες δράσεις δημιουργούνται ανθρώπινες σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη, την αλληλοβοήθεια και την αλληλεγγύη και αυτό είναι  το πιο σημαντικό.

   Όσα είδη περισσέψουν θα σταλούν σε ιδρύματα με φιλανθρωπικό έργο.

   Ώρες λειτουργίας του παζαριού: 10.30π.μ έως 17.30μ.μ

   Σας περιμένουμε στο χώρο διεξαγωγής του παζαριού να ζήσουμε μαζί τη νέα εμπειρία, να ανταλλάξουμε απόψεις και οπλισμένοι με πείσμα και δύναμη να συνεχίσουμε ενάντια στην απομόνωση ,τη μιζέρια και τα κοινωνικά αδιέξοδα.

   Όσοι αδυνατούν να προσέλθουν στο χώρο διεξαγωγής του παζαριού και επιθυμούν να προσφέρουν κάποια είδη, μπορούν να τα παραδώσουν την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 στα δημοτικά καταστήματα στους Μολάους, στη Νεάπολη, στη Μονεμβάσια, στα Παπαδιάνικα και στη Ρειχιά από ώρα 10.00πμ έως 13.00μ.μ

  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή  και τη συνεργασία σας. 

 

                                                        Με εκτίμηση

                                                             ΤΟ Δ.Σ

                                                ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ