Νέα Δημοκρατία


Οι εκλογικές διαδικασίες στο πλαίσιο της μεγάλης μεταρρύθμισης στις δομές και τη λειτουργία της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, με τις εκλογές που έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα για την ανάδειξη νέων προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή).

Για τη Λακωνία πρόεδρος Ν.Ο εξελέγη ο κ. Διαμαντάκος Κυριάκος

Οι πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο (Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων), που εξελέγησαν είναι οι εξής:

ΔΗΜ.Τ.Ο Σπάρτης κ. Φέικου Αικατερίνη

ΔΗΜ.Τ.Ο Γυθείου κ. Λυροφώνη Γεωργία

ΔΗΜ.Τ.Ο Ευρώτα κ. Βέρδος Ηλίας

ΔΗΜ.Τ.Ο Μονεμβάσιας κ. Καρυτσιώτης Γεώργιος

Επίσης Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων Δράσης της ΝΟ.Δ.Ε. Εξελέγησαν : Αγροτικού ο κ. Δημάκος Δημήτριος, Δικαιοσύνης ο κ. Ορφανός Βασίλειος, Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματικών ο κ. Φέικος Γεώργιος, Κοινωνικής Πολιτικής ο κ. Σαμπατάκος Περικλής, Μισθωτών ο κ. Λασπίτης Γεώργιος, Οικονομίας ο κ. Παναγάκος Δημήτριος, Παιδείας ο κ. Μιχαλάκος Δημήτριος, Πολιτισμού ο κ. Σμυρνιός Θεόδωρος, Υγείας ο κ. Σταθάκος Νικόλαος,και  Υποδομών και Δικτύων ο κ. Θεοδωρόπουλος Γεώργιος.

 

   Ο κ. Διαμαντάκος Κυριάκος

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟ.Δ.Ε.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας Κυριάκος Διαμαντάκος είναι Οικονομολόγος, MSc -  MPA,  κάτοχος των κάτωθι:

  • Πτυχίου της Σχολής  Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)
  • 2ου Πτυχίου της Σχολή Επιστημών Ανθρ. Κίνησης & Ποιότητας Ζωής στην «Οργάνωση και Διαχείριση του Αθλητισμού» (ΟΔΑ) Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου
  • Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, MSc in Sports Management (Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών οργανισμών και Επιχειρήσεων) του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου (με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ) καθώς και
  • 2ου Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MPA (in Management of Puplic Administration – Διοίκησης και Οργάνωσης Δημοσίων Υπηρεσιών Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων, με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ)

Είναι ενεργό μέλος του κόμματος της ΝΔ από τη δεκαετία του ΄80, έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σκάλας, μέλος της τοπικής Οργάνωσης Σκάλας, Γυθείου, και Σπάρτης, όπου έχει διατελέσει και μέλος του ΔΣ της τοπικής Οργάνωσης. Επίσης διετέλεσε μέλος και εκπρόσωπος τύπου της απερχόμενης ΝΟ.Δ.Ε.

Έχει διατελέσει σε διάφορες θέσεις Διοικητικών Συμβουλίων, είναι ενεργό μέλος πολλών συλλόγων και σωματείων με πολυσχιδή κοινωνική συνδικαλιστική δραστηριότητα (πρόεδρος Δημ. Υπαλλήλων Ν. Λακωνίας, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ).

Εργασιακά, έχει διατελέσει Προϊστάμενος και Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας Σπάρτης, και είναι τοποθετημένος στην Διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης.