Π.Ε Λακωνίας - Υποδομές


Ντία Τζανετέα : Σε φάση υλοποίησης το έργο ΓΥΘΕΙΟ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ

Το εργοτάξιο του έργου Γύθειο - Αρεόπολη - Γερολιμένας επισκέφθηκε την Πέμπτη 22-11-2013 η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα συνοδευόμενη από κλιμάκιο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λακωνίας προκειμένου να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τις εργασίες που εκτελούνται σε διάφορα σημεία της υπό κατασκευή οδού.

Κατά την επιτόπου επίσκεψη, η κ. Τζανετέα, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να διαπιστώσει ότι οι εργασίες κατασκευής τεχνικών που έχουν ξεκινήσει από 17 Σεπτεμβρίου 2013 και οι χωματουργικές εργασίες σε διάφορα σημεία του δρόμου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό περίπου 13.000.000 € και αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση τον Οκτώβριο του 2015.

Η κ. Τζανετέα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών και τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί το σημαντικότερο οδικό άξονα του νοτιοδυτικού τμήματος της Λακωνίας και με την ολοκλήρωση του θα επιτευχθεί αφενός η ασφαλής κυκλοφορία των χρηστών του και αφετέρου η γρήγορη μετάβαση σε πολλούς και σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς στην περιοχή της Μάνης.