Ο.Φ.Μ ΜΟΛΑΪΚΟΣ


Με επιτυχία η Αθλητική Ημερίδα από το αθλητικό σωματείο «Ο.Φ.Μ ΜΟΛΑΪΚΟΣ»

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 στην Ελιά Λακωνίας, από το αθλητικό σωματείο «Ο.Φ.Μ ΜΟΛΑΪΚΟΣ» Αθλητική Ημερίδα με δυο ενότητες, Αθλητιατρική και Νέοι Κανονισμοί Ποδοσφαίρου, με ομιλητές τον Κο Κρητικό Νεοκλή ιατρό χειρούργο, προϊστάμενο της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Μολάων και το Κο Σπυράκη Νικόλαο καθηγητή διαιτησίας και Αρχιδιαιτητή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.


Η αίθουσα της εκδήλωσης κατακλείστηκε από ποδοσφαιριστές των σωματείων Μολαϊκού και Ολυμπιακού Μολάων καθώς και της παιδικής ομάδας του Μολαϊκού με τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία, μεταξύ άλλων, ο κ.Καρράς Παναγιώτης Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λακωνίας και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μολάων Κος Καρούνης Μιχαήλ, καθώς και τα Διοικητικά Συμβούλια των δυο σωματείων.

Η εκδήλωση στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρων τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των γονιών που το παρακολουθούσαν.

Οι ομιλητές της ημερίδας ήταν αυτοί που στο τέλος απέσπασαν ένα μεγάλο και ζεστό χειροκρότημα.

Όσο για το Μολαϊκό και τον πρόεδρο του κο Βίλλια Γεώργιο γι΄ άλλη  μια φορά πρωτοπορεί και υπόσχεται ότι θα υπάρχει και συνέχεια σε μια σειρά πρωτοποριακών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι τα ποδοσφαιρικά σωματεία των Μολάων, το ένα είναι δίπλα στο άλλο και στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

 

φωτογραφίες Μιχάλης Καρούνης