Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Μολάων


Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΩΝ & ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΜΟΛΑΩΝ

Μια όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων.
Απένειμε βραβεία και επαίνους στους μαθητές που πρώτευσαν κατά την αποφοίτησή τους από το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ Μολάων.

Δύο μαθήτριες και ένας μαθητής απέδειξαν με τις σχολικές τους επιδόσεις ότι σήμερα παρά τις δυσκολίες και την απαξία που επικρατεί υπάρχουν θύλακες αισιοδοξίας και ελπίδας που δεν είναι άλλος από τη νεολαία του τόπου μας, που πάντοτε βλέπει μπροστά.
Η Άννα Γεωργιλή, ήδη φοιτήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών, αποφοίτησε από το ΓΕΛ Μολάων με βαθμό 19,5.
Η Κυριακή Τζαφέρη, ήδη μαθήτρια της Α΄ Λυκείου, αποφοίτησε από την Γ΄ Γυμνασίου με βαθμό άριστα 20.
Ο Παναγιώτης Τράμπαρης, φοιτητής Τεχνολογίας - Δασοπονίας στο ΤΕΙ Καλαμάτας, αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ με βαθμό 19,5.

Στη φετινή εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκπαιδευτικός Κωνσταντίνος Πραχάλης.

Η πρόεδρος του συλλόγου Δανάη Μοσχοβάκου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι ο σύλλογος επιβραβεύει με την εκδήλωση που πραγματοποίησε την κατάκτηση της γνώσης και ευχήθηκε στα παιδιά να επιτύχουν στο στίβο της ζωής.

Με θερμά λόγια για τους μαθητές που βραβεύτηκαν, δίδοντάς τους τον έπαινο και το βραβείο, μίλησαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης και η Αντιπεριφερειάρχης Αδαμαντία Τζανετέα.

Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ήσαν οι αιδεσιμολογιώτατοι π. Στυλιανός Κότσαλης & Ελευθέριος Κότσαλης, οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης & Γεώργιος Βουνελάκης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μολάων Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, η Πρόεδρος του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Παναγιώτα Αλειφέρη, ο Δ.Σ. Παναγιώτης Νικολινάκος, η Λυκειάρχης ΓΕΛ Μολάων Ολυμπία Λαμπούση, ο προϊστάμενος του ΚΠΕ Μολάων Νικόλαος Παπαδάκης, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Ιωάννης Παναρίτης, η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Μολάων Καλλιόπη Καρυτσιώτη, ο πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Μολάων Ιωάννης Ζερβάκος, η πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων Νότιας Λακωνίας Κούλα Κολλιάκου, η πρόεδρος του εκπολιτιστικού μορφωτικού συλλόγου Πακίων Έφη Πανουργιά, η πρόεδρος του Πολιτιστικού - Μορφωτικού Συλλόγου Ελαίας η ΒΙΑΝΔΙΝΗ Ελένη Ζάγκλη, εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι οικογένειες των βραβευθέντων και πλήθος Μολαϊτών.