Επιτυχίες των αθλητών ποδηλασίας του Σπαρτιατικού Γ.Σ.


Θριαμβευτικά κλείνει η αγωνιστική χρονιά για τον Σπαρτιατικό με πέντε μετάλλια σε Πανελλήνιους αγώνες και πολλές σημαντικές διακρίσεις


Χρυσό μετάλλιο στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας κατέκτησε ο Δημητρόπουλος Βασίλης στην κατηγορία Παμπαίδων μετά από εκπληκτική εμφάνιση στον αγώνα αντοχής που διεξήχθει την Κυριακή 6/10/2013 στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού για 2η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε την 1η θέση στο ίδιο αγώνισμα αποδεικνύοντας το ταλέντο του και την μεθοδικότητα της προπονητικής του.Στο ίδιο αγώνισμα ο Χρηστάκος Δημήτρης κατετάγη 4ος με το φώτο φίνις να ξεκαθαρίζει την κατάταξη.

Οι δύο αυτοί αθλητές σήκωσαν επίσης ψηλά τα χρώματα του Σπαρτιατικού στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης το Σάββατο 5/10/2013 καταλαμβάνοντας την δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα. Ακόμα στο ίδιο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία μίνι μικρά ο Φάβρος Νίκος κατέκτησε την τρίτη θέση και το αργυρό μετάλλιο με τον Γρηγόρη Ηλία να κατακτά την έβδομη θέση.

Στην κατηγορία μίνι μεγάλα ο Αναστασόπουλος Χαράλαμπος ταλαιπωρημένος από ίωση και μέχρι την τελευταία στιγμή να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του κατάφερε τελικά να τερματίσει στην τέταρτη θέση με έβδομο τον Δημητρόπουλο Παναγιώτη.

Οι επιτυχίες του Σπαρτιατικού συνεχίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομνιούμ (σύνθετο αγώνισμα) που διεξήχθει στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Οκτωβρίου 2013, με τον Παπαστάθη Κων/νο στην κατηγορία Παίδων να παίρνει την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, μετά από ένα εξοντωτικό διήμερο αγώνων. Ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού ήρθε 5ος  στην ατομική χρονομέτρηση, 6ος  στους πόντους, 2ος  στον αγώνα αποκλεισμού, 1ος  στα 3 χιλιόμετρα, 6ος  στο σκρατς και 6ος  στα 500 μέτρα. Είναι η δεύτερη επιτυχία μέσα στο 2013 για τον Παπαστάθη Κων/νο μετά την φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος και το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα αντοχής δρόμου.