Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λακωνίας.


Έναρξη λειτουργίας γραφείων Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λακωνίας

Με την παρουσία του Υπουργού Αναπληρωτή Εσωτερικών και βουλευτή του Νομού Λακωνίας Λεωνίδα Γρηγοράκου η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας άνοιξε τις πόρτες των καινούργιων της γραφείων την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013. 

Πολλοί φίλοι και σύντροφοι έδωσαν το παρών σε μια λιτή εκδήλωση που σήμανε την επανέναρξη της δράσης για την -προ λίγων μηνών- εκλεγμένη Νομαρχιακή Επιτροπή. Πρόεδρος της οποίας είναι ο κύριος Νίκος Κουφός.

Ο κύριος Γρηγοράκος κατά τον χαιρετισμό του ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που ήρθαν να ανάψουμε τα φώτα στα νέα γραφεία, στη νέα προσπάθεια της Νομαρχιακής μας. Είμαστε εδώ όλοι γιατί πιστεύουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε και καταβάλλει το ΠΑΣΟΚ. Είμαστε εδώ γιατί έχουμε καταλάβει ότι οι επιλογές που είχαμε δεν ήταν μια καλή και μια κακή, αλλά μια κακή και μια καταστροφική. «Το μη χείρον βέλτιστον» λοιπόν. 

Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για την Χρυσή Αυγή. Εκτός από το σαφές ότι η βία είναι απολύτως κατακριτέα από όπου κι αν προέρχεται. Δεν έχει χρώμα η βία, ούτε πατρίδα, ούτε ιδεολογία.

Σας καλώ πλέον να σχεδιάσουμε την μετά-μνημόνιο εποχή. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα μέλη την Νομαρχιακής καλή δύναμη και καλή δουλειά. Θα είμαι δίπλα σας».

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Νίκος Κουφός ανέφερε: «Από αυτό το γραφείο θα αρχίσει η νέα μας προσπάθεια για αγώνες στην Λακωνία. Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας εδώ. Ξέρουμε όλοι την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε, αλλά ως ΠΑΣΟΚ, ως νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ θα είμαστε παρών στην κοινωνία.»

Τα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λακωνίας βρίσκονται στην Σπάρτη, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 14 στον 1ο όροφο.