Σοφία Κασσίμη - ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2013


Πληροφορηθήκαμε ότι η αθλήτρια Σοφία Κασσίμη συμμετέχει για τρίτη φορά στο «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ», με αποκλειστικό σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και τη διάθεσή τους σε  5 ευαγή ιδρύματα, μεταξύ των οποίων και το Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης.

Για τη συγκινητική και αξιέπαινη αυτή πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς εκφράζουμε τις προσωπικές ευγνώμονες ευχαριστίες μας, των εργαζομένων και των συμπαθέστατων τροφίμων του ευαγούς ιδρύματος προς την καταξιωμένη μαραθωνοδρόμο και όλους όσοι εμπλέκονται στην ανωτέρω πρωτοβουλία.

Είμαστε βέβαιοι ότι την ενέργειά της θα καταγράψει χέρι αγγέλου στο βιβλίο του ουρανού και το όνομά της θα καταλάβει την πρέπουσα θέση στην ιστορία του ιδρύματος. Η πνευματική χαρά θα είναι η πρώτη και μεγάλη αμοιβή της. Οι Λάκωνες, και όχι μόνο αυτοί, θα επαινέσουν μαζί με την επίδοσή της στον κορυφαίο  αθλητικό θεσμό του «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» και τη φιλάνθρωπη πράξη της. Κάποιοι μάλιστα θα τη μιμηθούν.

Παράλληλα, εκφράζουμε τη γλυκιά ελπίδα ότι το προσκλητήριο αλληλεγγύης θα ευαισθητοποιήσει περισσότερο τις καρδιές των χριστιανών μας και θα ενώσουν και αυτοί το χέρι τους με το δικό μας, για να ευοδωθεί ο αγώνας μας να διατηρήσουμε ανοικτά τα ιδρύματά μας, που είναι η τιμή μας, δείχνουν την ταυτότητά μας και αποτελούν τον καρπό της πίστεώς μας και της  έμπρακτης αγάπης μας. 

Θερμά παρακαλούμε τον Πανάγαθο Θεό να χαρίζει στην κ. Κασσίμη, που πλέον ανήκει στους σημαιοφόρους του Παλλακωνικού Συναγερμού της Αγάπης, υγεία και κάθε αγαθό στη ζωή της.

Ο Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος