Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος - ποδηλασία


Συνέχεια επιτυχιών για την ποδηλασία του Σπαρτιατικού σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και σε διασυλλογικούς αγώνες


Το τριήμερο 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας αντρών γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομνιουμ εφήβων, παίδων, κορασίδων, νεανίδων στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αμαρουσίου.

Στο αγώνισμα της ομαδικής καταδίωξης η ομάδα του Σπαρτιατικού με τους Παπαδόγιαννη Σπύρο, Παπαστάθη Κώστα, Φριντζίλα Γιώργο και Χριστάκο Δημήτρη, κατέλαβε τη 2η θέση, παρουσιάζοντας ένα πολύ δυνατό σύνολο αποσπώντας μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Επίσης για την ίδια διοργάνωση, άλλη μία επιτυχία για τον Σπαρτιατικό, στο αγώνισμα Madison, με τους Χριστάκο και Φριντζίλα να καταλαμβάνουν την 3η θέση στο βάθρο.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομνιουμ, σύνθετο αγώνισμα τεσσάρων αγωνισμάτων, στην κατηγορία Παίδων, ο Κωνσταντάκος Βασίλης, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, σε ένα δύσκολο και κουραστικό αγώνισμα, κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία ο Σουλτάνης Γιάννης ήρθε 18ος, ενώ στην κατηγορία εφήβων, μετά από έντονο και σκληρό ανταγωνισμό, ο Αναστασόπουλος Κώστας ήρθε 8ος.

Τέλος την Κυριακή, οι μικροί Ποδηλάτες του Σπαρτιατικού, βρέθηκαν στην Πάτρα και στην πίστα κάρτ στα Βραχνέϊκα, όπου στην κατηγορία των Παμπαίδων, κυριάρχησαν με τους Τσάκωνα Σταύρο να παίρνει το χρυσό μετάλλιο, με 2ο τον Παναγάκο Πέτρο και 4ο τον Σταθάκο Βαγγέλη.

Ακόμη στην κατηγορία μίνι μεγάλα αγωνίστηκε ο Κώστας Ρασσιάς, που κατέλαβε την 10η θέση. Θερμά Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια  και τις επιτυχίες τους καθώς και στους προπονητές μας Βασίλη Γιαννιώση και Χρήστο Βορβή.
Επόμενος σημαντικός αγώνας για τον Σπαρτιατικό, οι «Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας» παμπαίδων, παγκορασίδων και μίνι στον ‘Αγιο Ανδρέα Αττικής στις 21-22-23 Σεπτεμβρίου 2018.

========