Ενορία Παρορείου - Δήμος Σπάρτης


Με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ενορία Παρορείου

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση στο κατάστημα του κ. Κώστα Αναστασόπουλου που διοργάνωσε η Ενορία Παρορείου και συγκεκριμένα το Δ.Σ. του φιλόπτωχου ταμείου στις 16 Σεπτεμβρίου 2013.

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο Αρχιερατικός επίτροπος ως  εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ.Ευσταθίου, π. Συμεών, ο Αρχιμανδρίτης και εφημέριος της ενορίας του Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης π. Σεραφείμ Κοσμάς, ο πρωτοπρεσβύτερος και εφημέριος Μυστρά π. Λάζαρος Σκάγκος, ο εφημέριος Μαγούλας π. Κυριάκος Αμανατίδης, o εφημέριος Αμυκλών π. Νικόλαος Τσάκος, ο εφημέριος Τρύπης π. Παναγιώτης Κοκκορός, ο εφημέριος Αγίου Ιωάννη π. Δημήτριος Σταυρόπουλος, ο συνταξιούχος ιερέας π. Σπύρος Σταυρόπουλος, ο Διάκονος Νικόλαος Τζώτρζης από την Γερμανία, και ο εφημέριος Παρορείου π. Θεολόγος Γκιουζέλης.

Ακόμη παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης και υπεύθυνος της Δημοτικής ενότητας Μυστρά κ. Χρήστος Μπουγάδης, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Καρμοίρης και  ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παρορείου κ. Σταύρος Περγαντής.

Στο χαιρετισμό του ο εφημέριος Παρορείου ανέφερε με λίγα λόγια για το σκοπό που γίνεται η εκδήλωση, ευχαρίστησε όλους και όλες που ήρθαν στην εκδήλωση, καθώς και τα μαγαζιά  που πρόσφεραν τα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.

Την εκδήλωση συνόδευσε με ωραία απαλή μουσική ο Ιεροψάλτης και μουσικός Σαράντος Κουρτσούνης.