Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης


Η ΛΕ.ΦΩ.Σ. τίμησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά


Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντηση των μελών της για την νέα χρονιά την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 στο Μουσείο Φωτογραφικών Μηχανών Τάκη Αϊβαλή στο Μυστρά όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δράσεις της για το τρέχον έτος, η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης τίμησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά για την προσφορά του προς αυτή.

Η ΛΕ.ΦΩ.Σ., η οποία υπήρξε συνδιοργανώτρια, συμμετέχοντας με έκθεση φωτογραφίας, στο τετραήμερο Επετειακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργάνωσε στα τέλη Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του, είχε ευχαριστήσει νωρίτερα μέσω της ιστοσελίδας της τον Σύλλογο του Καραβά αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το Δ.Σ. και τα μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ. ευχαριστούν δημόσια τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά για την ευγενική προσφορά των φωτιστικών που δημιούργησαν οι ίδιοι και είναι κατάλληλα για εκθέσεις φωτογραφίας».

Αυτές τις ευχαριστίες μετουσίωσαν σε μία ευχαριστήρια-τιμητική πλακέτα ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ., την οποία προσέφεραν εγκάρδια στους ανθρώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Καρμοίρης, ευχαριστώντας τα μέλη και τον Πρόεδρο της ΛΕ.ΦΩ.Σ. κ. Γιάννη Γκλέκα τόσο για την πολύτιμη βοήθεια και την συνεργασία που είχαν, όσο και για την ιδιαίτερη τιμή που τους έκαναν να τους απονείμουν την ευχαριστήρια πλακέτα, τόνισε πως «είναι περίεργο κι ευχάριστο να καλείς κάποιον να σε βοηθήσει στο στήσιμο κάποιας εκδήλωσης και στο τέλος να σε βραβεύει κιόλας! Τούτο μαρτυρεί το ήθος και τον τρόπο σκέψης ξεχωριστών ανθρώπων».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν τα μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ., το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μυστρά κ. Δημήτρης Σκρουμπέλος κι ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης κ. Γιάννης Καρμοίρης.