Δήμος Σπάρτης : Υποδομές


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας

την τελετή εγκαινίων του «Πάρκου Ν. Γουδέ»

που θα πραγματοποιηθεί 

τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:00

προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη

Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου,

καθώς επίσης και τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις

στα πλαίσια των εγκαινίων.

 

Με τιμή

Ο Δήμαρχος Σπάρτης 

Σταύρος Αργειτάκος

 

=====================================

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

19:00  Τελετή αγιασμού προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου

19:30  Χαιρετισμοί επισήμων

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

20:00  Επίδειξη graffiti και skateboard

21:00  Συναυλία με τους  STAVENTO και KINGS

------------------------------------------

   Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:00  πραγματοποιείται η τελετή εγκαινίων του «Πάρκου Ν. Γουδέ» του Δήμου Σπάρτης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας  και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου. 

   Το  έργο που πραγματοποιήθηκε αφορά σ’ ένα χώρο ήπιων δραστηριοτήτων - αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών -, με έμφαση στην οικολογική διάσταση, που χαρακτηρίζει το σύνολο των παρεμβάσεων. Οι κατασκευές που έχουν πραγματοποιηθεί, έχουν ενταχθεί ομαλά στο φυσικό τοπίο, αφήνοντας το πράσινο να κυριαρχεί. 

   Δίκτυο μονοπατιών για πεζούς και «ποδηλατοβόλτες», τεχνητή λίμνη με πίδακες που γεφυρώνεται με εξέδρα (στο χώρο αυτό θα φιλοξενούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις), παιδικές χαρές για μικρά και μεγάλα παιδιά και υπαίθριο γυμναστήριο για τους γονείς, πίστα skate για τους λάτρεις του αθλήματος, μαρμάρινες υποδομές για σκάκι, αλλά και εκτεταμένοι χώροι πρασίνου, αποτελούν μέρος της εικόνας που θα αντικρίσουμε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013, όταν οι πόρτες του Πάρκου Γουδέ ανοίξουν.  

   Ο Δήμος Σπάρτης φιλοδοξεί, το «Πάρκο Γουδέ», να αποτελέσει έναν χώρο, που μέσα από την άθληση, την ψυχαγωγία, την αναψυχή και το παιχνίδι, θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού της Πόλης, επιτρέποντας την επικοινωνία και την κοινωνική συναναστροφή των πολιτών σε μια οργανωμένη περιοχή, ελεύθερης αλλά και υπεύθυνης χρήσης. 

    Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει: τελετή αγιασμού προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου, χαιρετισμούς επισήμων, επίδειξη graffiti και skateboard (ώρα 20:00) και συναυλία με τους STAVENTO και KINGS (ώρα 21:00).

   SUPPORT TrEiSiMiSi 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ