Μήνυμα Αργειτάκου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

   Με μεγάλη μου χαρά συγχαίρω όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που εισάγονται στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Παράλληλα καλωσορίζω τους νέους φοιτητές των Πανεπιστημιακών Σχολών και του ΤΕΙ Σπάρτης, με τις ευχές μου για καλή αρχή στο σπουδαίο ξεκίνημα της ζωής τους.  

   Σε μια εποχή δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και στερείται ιδανικών, η επιτυχία σας είναι μια νότα αισιοδοξίας και δύναμης. Είναι η δικαίωση μιάς επιτυχημένης πορείας και το επιστέγασμα των στερήσεων και των δυσκολιών που επί έτη καταβάλλατε.

   Αυτή η επιτυχία σας μας κάνει να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τα παιδιά μας.  Γιατί ο τόπος μας επενδύει στις γνώσεις των νέων ανθρώπων και στις ιδέες που αναβλύζουν από την καλλιέργεια της ψυχής.

   Επίσης συγχαίρω τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που με αγάπη και επιμονή στάθηκαν και στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών στηρίζοντας με θυσίες τους στόχους και τα όνειρά τους.

   Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει, εύχομαι καλή δύναμη για μια νέα προσπάθεια, που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Σημειώνω δε, ότι η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

   Καλή επιτυχία στη φοιτητική σας πορεία !

 

Με εκτίμηση

Σταύρος Αργειτάκος

Δήμαρχος Σπάρτης