Πολιτιστικό - Πνευματικό Κέντρο Λακωνικής Μάνης


     Το Δ.Σ του Πολιτιστικού - Πνευματικού Κέντρου Λακωνικής Μάνης οργανώνει για 5η συνεχή χρονιά, τον Εορτασμό της Πανσελήνου, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 και ώρα 20:00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Ιερού Ναού Παναγιάς, κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι και το επιβλητικό σκηνικό των Μανιάτικων Πύργων.

Μη χάσετε αυτή την αισθητική παλέτα από θεατροποιημένη ποίηση, μουσική και τραγούδι, αφιερωμένη στη μνήμη της Μανιάτισσας ποιήτριας, ερμηνεύτριας και ιδρύτρια του θεσμού, Κασσιανής Αννίτας Κουτσουβέλη. Πρόκειται για μια βραδιά μοναδική, με χρώματα ζωντανά, ευωδιές και αναμνήσεις, που θα μας ταξιδέψει σε μια εποχή νοσταλγίας και ονείρου.

Την εκδήλωση θα επιμεληθεί η θυγατέρα της Κασσιανής, Αθηνά Σιούτη- Κουτσουβέλη. Θα συντονίσει και θα απαγγείλει η εξαίρετη ηθοποιός, Πολύνα Γκιωνάκη. Ομιλήτρια θα είναι η ερευνήτρια και λογοτέχνης Έλενα Σιούτη.

Θα τραγουδήσει η αναγνωρισμένη ερμηνεύτρια του μουσικού μας θεάτρου Σία Κοσκινά,ενώ στο πιάνο θα τη συνοδεύσει ο μαέστρος Δαυίδ Ναχμίας. Επίσης θα τραγουδήσει ο ταλαντούχος, Γεώργιος- Στυλιανός Βολονάκης ενώ στο πιάνο θα τον συνοδεύσει ο Ηλίας Βαγιανός.

Η αείμνηστη Κασσιανή-Ανίτα Κουτσουβέλη, 24/08/10.

Στην εκδήλωση περιλαμβάνεται πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά. Συμμετέχει ο κλόουν ΒΟΥΛΗΣ.

Είσοδος ελεύθερη.