Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013, η εκδήλωση του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ανωγείων.

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, που πρόσφερε ένα ευχάριστο απόγευμα με τσάι, καφέ, χυμούς, πολλά γλυκίσματα και παγωτό σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας τους οποίους ευχαριστούμε για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εφημέριος και Αρχιερατικός Επίτροπος Ξηροκαμπίου π. Γεώργιος Λάτσης, ο εφημέριος Τραπεζοντής π. Παναγιώτης Τσόκρης, ο εφημέριος Αγίας Παρασκευής Αμυκλών π. Ιωάννης Πορφύρης, ο εφημέριος Σελλασίας π. Νικόλαος Τσέτσεκας, ο εφημέριος Γεωργιτσίου π. Ιωάννης Καστρής, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, οι Αντιδήμαρχοι Σπάρτης κ.κ. Ευστράτιος Κοκκορός και Γεώργιος Κονίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Χριστοφιλάκος και ΝικήταςΒλάχος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανωγείων κ. Παναγιώτης Χριστάκος.

Επίσης μαζί μας ήταν ο κ. Καλομοίρης και η κ. Παπαστάθη πρόεδρος και γραμματέας αντίστοιχα του κέντρου πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Ν. Λακωνίας «ΔΙΑΥΛΟΣ» καθώς και η ψυχολόγος κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, ομιλήτρια της βραδιάς, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.

 

                                                                     Για το φιλόπτωχο ταμείο

                                                                             Ο Πρόεδρος

                                                                       π. Ανδρέας Κόνιαρης