Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης «ΛΕ.ΦΩ.Σ.»


       Άνοιξε τις πύλες της για το κοινό η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ανθρώπινες σχέσεις» που διοργανώνει η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης. Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπαρτιατών στην κεντρική πλατεία από τις 10 έως και τις 14 Ιουλίου 2013.


     Τα εγκαίνια έγιναν την Τετάρτη 10/7/2013 το βράδυ παρουσία του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπαρτιατών κ. Λεωνίδα Καράντζαλη, του Αντιπροέδρου κ. Νίκου Ορφανού και πολλών φίλων της Λέσχης. Την βραδιά παρουσίασαν ο πρόεδρος της ΛΕ.ΦΩ.Σ. Γιάννης Γκλέκας και η Μαρία Γαβαλάκη.

    Ο πρόεδρος της ΛΕ.ΦΩ.Σ. αναφέρθηκε στην βοήθεια και την στήριξη του Δήμου Σπάρτης στην προσπάθεια που κάνει η λέσχη στον τομέα του πολιτισμού και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της έκθεσης. Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού σε σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια η λέσχη και στην άψογη συνεργασία που υπάρχει με το Δήμο.

    Κεντρική ομιλήτρια στην βραδιά των εγκαινίων ήταν η φιλόλογος κα. Μεταξία Παπαποστόλου η οποία αναφέρθηκε στις ανθρώπινες σχέσεις διαχρονικά. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 20:00 έως και τις 23:00 και στο χώρο της μπορείτε να βρείτε και το νέο περιοδικό της ΛΕ.ΦΩ.Σ