Ρυθμός Νεολαίας 2013


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποδήμων & Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ» σας καλεί στις 4 Ιουλίου 2013, ημέρα Πέμπτη, στο «Ρυθμό Νεολαίας 2013», που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο του ΟΤΕ.

Οι VEGAS θα μας διασκεδάσουν και θα δώσουν μια όμορφη νεανική νότα σ’ αυτήν την καλοκαιρινή βραδιά.

Σύγχρονα χορευτικά σύνολα θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα ενώ το «Ωδείο Μελοποιία» θα μας χαρίσει όμορφες μουσικές στιγμές  με νεανικά συγκροτήματα.Η Γιορτή μας έχει στόχο κάθε χρόνο, εκτός από την ψυχαγωγία, να στείλει και ένα μήνυμα στη Νεολαία της πόλης μας.

Στη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας , της ανέχειας  που όλοι ζούμε, που «όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν» πιστεύουμε πως οι νέοι μας, το μέλλον του τόπου μας, μπορεί να κάνουν τη διαφορά, να νοιώσουν χρήσιμοι, να προσφέρουν και να οδηγήσουν τελικά στην ευημερία των συνανθρώπων ή του συνόλου της κοινωνίας, μέσα από τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.

Ο Εθελοντισμός είναι ένα θέμα που μας αγγίζει όλους και που πέρα από τα πλαίσια της φιλανθρωπίας , μπορεί να επιτύχει μέσα από μία σειρά δράσεων την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τη συνοχή που όλοι οραματιζόμαστε και αξίζουμε. Γιατί ο Εθελοντισμός συνδυάζει μοναδικά «τον έρωτα του ερασιτέχνη, τη συνέπεια του επαγγελματία, την πειθαρχία του στρατιώτη και την ανιδιοτέλεια του ανώτερου ανθρώπου». 
Το σύνθημά μας λοιπόν είναι: ΔΩΣΕ ΧΑΡΑ - ΠΑΡΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΓΩ - ΕΣΥ - ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Συνδιοργανωτές:   Ο Δήμος Σπάρτης & Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπαρτιατών
Συμμετέχουν εθελοντικά και στηρίζουν την εκδήλωση: Η Ομάδα Διάσωσης, Οι  Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Οι Επαγγελματίες της πόλης μας και Η Επιτροπή Νεολαίας του Δήμου Σπαρτιατών.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΙ - ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ - ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ