Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος - ποδηλασία


Επιτυχίες των αθλητών ποδηλασίας του Σπαρτιατικού Γ.Σ.5 Αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού Γ.Σ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας ανδρών, εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο το τριήμερο 20, 21, & 22 Απριλίου 2018.
Ο Γιάννης Σουλτάνης στη κατηγορία παίδων κατέκτησε 3 αργυρά μετάλλια, στους πόντους, στη ταχύτητα και στο ομαδικό sprint, ενώ στη ίδια κατηγορία ο Βασίλης Κωνσταντάκος κατέκτησε και αυτός τη 2η θέση στο ομαδικό sprint.
Στη κατηγορία εφήβων ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου και ο Κώστας Αναστασόπουλος στο 3ο σκαλί του βάθρου, στο αγώνισμα scratch.

Επίσης ο Χριστίνα Αναστασοπούλου στη κατηγορία νεανίδων, έκανε την καλύτερη εμφάνισή της στο scratch κατακτώντας την 5η θέση.

Στη κατηγορία ανδρών ο Δημήτρης Χρηστάκος  ήρθε 4ος, χάνοντας την 3η θέση στην ισοβαθμία και στο τελικό sprint, αφού συγκέντρωσε τους ίδιους βαθμούς με τον 3ο και ο Γιώργος Φριντζίλας στο ίδιο αγώνισμα ήρθε 12ος.

Κοντά στους αθλητές του Σπαρτιατικού βρέθηκαν οι προπονητές Βασίλης Γιαννιώσης και Χρήστος Βορβής, ενώ τους αγώνες παρακολούθησε από κοντά ο πρόεδρος του Σπαρτιατικού Παναγιώτης Πριστούρης.

==========