Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος.


Επιτυχημένες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Σπαρτιατικού σε ποδηλατικούς αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 16/6/2013 στο Δήμο Αχαρνών Αττικής και ήταν ενταγμένοι στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε συνεργασία με το σύλλογο κατοίκων του ολυμπιακού χωριού, εντός των δρόμων του οικισμού.

Έλαβαν μέρος περίπου 150 ποδηλάτες και η διοργάνωση του αγώνα ήταν ιδιαίτερα καλή ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα είχε πολύ καλό καιρό.

Χρυσά μετάλλια για την ομάδα του Σπαρτιατικού απέσπασαν οι Φάβρος Νίκος στα μίνι μικρά , Δημητρόπουλος Βασίλης στους παμπαίδες και Τράκα Άλκηστης στις κορασίδες.

Επίσης στην κατηγορία μίνι μεγάλα ο Αναστασόπουλος Κώστας έχασε το χρυσό μετάλλιο στο νήμα και ήρθε 2ος ενώ ο Δημητρόπουλος Παναγιώτης κατέλαβε την 3η θέση.

Ακόμη στους παμπαίδες ο Χριστάκος Δημήτρης κατετάγη 3ος καθώς επίσης 3η κατετάγη και Σαχλά Άλκηστης στις κορασίδες ενώ ο Παπαστάθης Κώστας στην κατηγορία παίδων δεν μπόρεσε τελικά να ανέβη στο βάθρο με αποτέλεσμα να μείνει 4ος

Την αποστολή συνόδευσαν στην Αθήνα ο προπονητής Βασίλης Γιαννιώσης και γονείς των ποδηλατών.

Επίσης στα πλαίσια της συνεργασίας του Σπαρτιατικού με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπαρτιατών και την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, θα πραγματοποιηθεί στις 5-6-7 Ιουλίου 2013 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου Εφήβων Παίδων Κορασίδων Νεανίδων στη Σπάρτη και στα Δημοτικά Διαμερίσματα Γκορυτσάς, Χρυσάφων, Καλλονής Κεφαλά, Σκούρας, Πλατάνας και Αφυσσού.