Δήμος Μονεμβασίας - Υποδομές


Δήμος Μονεμβασιάς : Τελετή θεμελίωσης Kλειστού Γυμναστηρίου Γυμνασίου Μολάων


Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Γυμνασίου Μολάων η τελετή θεμελίωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Γυμνασίου Μολάων.

Τον θεμέλιο λίθο έθεσε ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης.

Δείτε το Video


Την τελετή του αγιασμού τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας με την συμμετοχή του π. Στυλιανού Κότσαλη και του π. Ελευθερίου Καναβάρου.

Στην τελετή παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης κα. Ντία Τζανετέα, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων κ. Παναγιώτης Γιάννου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων κ. Διαμαντής Τσολομύτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μονεμβασίας κ. Σπύρος Αβδούλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος & τα μέλη της Δ.Κ. κ.κ. Ηλίας Σταθάκης, Ιωάννης Παπαδάκης και Γεώργιος Σταματάκος, οι Αντιδήμαρχοι της Δημοτικής Ενότητας - Μολάων κ.κ. Κων/νος Μαυρομιχάλης, - Ασωπού Ιωάννης Σουρλάς & - Μονεμβασίας Γεώργιος Βουνελάκης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κ.κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, Ιωάννης Κολλιάκος, Χαράλαμπος Λύρας και Γεώργιος Μέντης, οι πρόεδροι των Τοπικών κοινοτήτων Ελαίας Γεώργιος Τζάκας, Μεταμορφώσεως Παναγιώτης Σκαρμούτσος & Πακίων Μιχάλης Καρούνης, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Μολάων κ. Ελένη Μπατσάκη, οι καθηγητές και οι μαθητές του Γυμνασίου Μολάων, οι τέως Δήμαρχοι Μολάων κ.κ. Ιωάννης Τσαγκάρης και Ιωάννης Μοσχοβάκος, οι πρόεδροι και μέλη των Συλλόγων και των φορέων της πόλης και των γύρω περιοχών και πολίτες των Μολάων.


πηγή : pakia-lakonia.blogspot.com