Αστυνομικό Δελτίο.


Πυρκαγιά σε ξενώνα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης

Την 15-6-2013 και ώρα 14.05 στη Σπάρτη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ξενώνα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, προκαλώντας υλικές ζημιές. Πυρκαγιά κατασβέστη από τη Π.Υ. Σπάρτης, η οποία επελήφθη προανάκρισης.

Επίσης , από το αστυνομικό δελτίο :

Συνελήφθη, στις 14-6-2013 το πρωί, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, ένας (1) 55χρονος ημεδαπός, για άσκοπούς πυροβολισμούς. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 κάλυκες.

Συνελήφθη, στις 14-6-2013 το βράδυ, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, ένας (1) 37χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένας μηχανισμός εκτόξευσης χημικής ουσίας (SPRAY).

Εντοπίστηκαν στις 14-6-2013 το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μονεμβασιάς Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, δέκα (10) φυτά κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν. Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που τα καλλιεργούσαν.