Η Λακωνία Συλλογοί-ζεται


Η Λακωνία Συλλογοί-ζεται / Emotion Pictures Festival


Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας συνδιοργανώνει με τους Συλλόγους του Νομού μας την Δράση «Η Λακωνία Σύλλογοι-ζεται», με στόχο την στήριξη των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2013 και θα ολοκληρωθεί με δύο εκδηλώσεις στις 5 & 10 Ιουνίου 2013.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης στις 5 Ιουνίου 2013 και ώρα 19.00 θα παρουσιαστεί στο CINEMA CENTER το Διεθνές Φεστιβάλ «Emotion Pictures Festival» Documentary + Disability. Πρόκειται για ένα κινηματογραφικό είδος που έρχεται να συναντήσει και να εκφράσει μια ομάδα ανθρώπων που έχει κατεξοχήν υποστεί διακρίσεις, τους ανθρώπους με αναπηρία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα εξέφρασε την αμέριστη χαρά και την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή των πολιτών σε αυτή την εθελοντική εκστρατεία και προσκαλεί τους λάκωνες να παρακολουθήσουν την ανωτέρω παρουσίαση που ως στόχο έχει να δείξει την πραγματικότητα χωρίς να την ωραιοποιεί, ενώ ταυτόχρονα πληροφορεί και ενεργοποιεί. Η κα Τζανετέα δήλωσε: «Ας βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι για έναν καλύτερο κόσμο».