Πολιτιστικός - Ναυταθλητικός Σύλλογος Ελαίας "Η ΒΙΑΝΔΙΝΗ"


Διάλεξη με θέμα " Οι αλλεργίες της άνοιξης "

Ο Πολιτιστικός - Ναυταθλητικός Σύλλογος Ελαίας "Η ΒΙΑΝΔΙΝΗ" πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα "Οι αλλεργίες της άνοιξης" το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στο χώρο του Συλλόγου (Σχολείο) και με ομιλητή τον Αλλεργιολόγο ιατρό κ. Παναγιώτη Παπαλεξανδράκο.

Οι αλλεργίες, ταλαιπωρούν ένα μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων παγκοσμίως και ιδιαίτερα τους κατοίκους του δυτικού ημισφαιρίου (ανεπτυγμένες χώρες). Τα τελευταία μάλιστα χρόνια, οι διαστάσεις των διαταραχών αυτών παίρνουν τη μορφή επιδημίας (και ιδιαίτερα τις μέρες της Άνοιξης), επηρεάζουν τις καθημερινές ασχολίες και υποχρεώνουν τον κόσμο να απευθύνεται σε ειδικούς γιατρούς.

Τόσο το θέμα, όσο και η ανάπτυξή του από τον ομιλητή κ. Παναγιώτη Παπαλεξανδράκο ήταν ενδιαφέρουσα και πολύ ενημερωτική.

Την διάλεξη και τον Σύλλογο τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης κα. Ντία Τζανετέα, ο Εφημέριος της Ελιάς π. Βασίλειος Παπασωτηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μολάων του Δήμου Μονεμβασίας κ. Κων/νος Μαυρομιχάλης, η Πρόεδρος του Νομ. Προσώπου Δήμου Μονεμβασίας κα. Παναγιώτα Αλειφέρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κολιάκος, τα μέλη του Συλλόγου και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.