Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας


Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας συμμετέχει στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για σκάφη Optimist και Laser 4,7, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2013 στην Κατερίνη Πιερίας.


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, είναι η κορυφαία ετήσια αγωνιστική εκδήλωση της Ιστιοπλοΐας. Για το 2013 το συνδιοργανώνει η ΕΙΟ (Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία), ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος  Κατερίνης.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι αθλητές (165 optimist και 89 laser 4,7) από τους 160 Ναυτικούς Ομίλους, όλων των περιφερειών της ΕΙΟ (Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας) που έχουν προκριθεί από τα περιφερειακά πρωταθλήματα και βάση των αποτελεσμάτων θα γίνει η κατάρτιση της εθνικής ομάδος ιστιοπλοΐας.

Οι αγώνες είναι τετραήμεροι (θα διεξαχθούν 12 ιστιοδρομίες), πλαισιωμένοι με πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου  Κατερίνης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας συμμετέχει με εξαμελή (6) αποστολή.

Με τo ΜΟΥΓΑΚΟ ΛΑΜΠΡΟ, αθλητή στα laser 4,7, με τη ΣΩΤΗΡΑΚΟΥ ΖΩΗ και το ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟ ΑΝΔΡΕΑ, αθλητές στα optimist, με τον προπονητή ΛΗΜΝΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και δυο συνοδούς μέλη του ομίλου, με ένα φουσκωτό σκάφος συνοδείας, τρία  αγωνιστικά σκάφη και μια κινητή μονάδα τεχνικής υποστήριξης.

Η πρόεδρος του Ν.Ο. Λακωνίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΙΟ, κ. Σιάγκρη Έλενα αφού συνεχάρη τους προκριθέντες αθλητές για την πρόκρισή τους και την άριστη προετοιμασία τους, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, "Ευ αγωνίζεσθαι" συμμετέχοντας ως πρεσβευτές του αθλητικού πνεύματος που διακατέχει όλους τους Λάκωνες αθλητές.

Ο Ν.Ο. Λακωνίας και τα μέλη του, εύχονται και αυτοί στους τρεις αθλητές καλή δύναμη και καλή επιτυχία.