Τουρνουά μπάσκετ 3 με 3 στη Σπάρτη


Νέοι Δρόμοι στα ... τρίποντα - Τουρνουά μπάσκετ 3 με 3 στη Σπάρτη

"Νέοι Δρόμοι στα ... τρίποντα" είναι το κεντρικό σύνθημα του φετινού γνωστού σε όλους Τουρνουά 3 με 3, το οποίο θα φιλοξενήσει η πόλη της Σπάρτης, το Σάββατο 20 & την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στη Κεντρική Πλατεία Σπάρτης.        

            Αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1995 μέχρι το 2005, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, να παίξουν και το κυριότερο να ευχαριστηθούν το μπάσκετ στο δρόμο.

            Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ., ένα ακόμη Τουρνουά "3 με 3" διοργανώνεται στη Σπάρτη από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου και τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπαρτιατών.

            Οι ενδιαφερόμενες – ενδιαφερόμενοι, για να πάρουν μέρος στο Τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα Γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών (Δωριέων 11 – 231 00 Σπάρτη) και ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr μέχρι και την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013.

            Πιστεύοντας ότι ο Αθλητισμός είναι μια μεγάλη Γιορτή  που συνεπαίρνει όχι μόνο όσους αθλούνται, αλλά και όλους εμάς που τους παρακολουθούμε, καλούμε όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν , να διασκεδάσουν και να χαρούν το Μπάσκετ, να είναι μαζί μας το διήμερο αυτό στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης. 

            Η έναρξη του Τουρνουά θα γίνει το Σάββατο και τη Κυριακή στις 9 π.μ., ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και στους νικητές- νικήτριες των κατηγοριών, αρκετά δώρα.