Ε.Π.Σ Λακωνίας - Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας


Κύπελλο Λακωνίας -  κλήρωση αγώνων 1ου γύρου την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017


Η κλήρωση της σειράς των αγώνων του 1ου γύρου του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Α.Ε.Κ. Ε.Π.Σ. Λακωνίας στον Άγιο Ιωάννη.

Στο θεσμό του κυπέλλου δήλωσαν συμμετοχή 29 σωματεία (1 από την Γ΄ Εθνική κατηγορία, 11 από την Α΄ κατηγορία, 12 από την Α1΄ κατηγορία και 5 από την Β΄ κατηγορία).

Στον 1ο γύρο οι ομάδες εκτός του Αστέρα Βλαχιώτη χωρίστηκαν σε επτά (7) ομίλους ως εξής: Ένας όμιλος ο οποίος αποτελείται από τις πέντε (5) ομάδες της Β΄ κατηγορίας που δήλωσαν συμμετοχή. Πέντε όμιλοι των τεσσάρων (4) ομάδων οι οποίοι αποτελούνται από δύο (2) ομάδες της Α΄ κατηγορίας και δύο (2) ομάδες της Α1΄ κατηγορίας ο καθένας. Ένας όμιλος των τριών (3) ομάδων ο οποίος αποτελείται από μία (1) ομάδα της Α΄ κατηγορίας και δύο (2) ομάδες της Α1΄ κατηγορίας.

Οι αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων θα διεξαχθούν σε μονή σειρά, και από κάθε όμιλο θα προκριθούν στο 2ο γύρο της διοργάνωσης οι δύο (2) πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.