Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.


Η  Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας δημοπράτησε τo έργο: «Συντήρηση της Επαρχιακής οδού 13 Ανώγεια-Γοράνοι-Καστάνια-Ξηροκάμπι-Καμίνια-Πολοβίτσα –Κουρτσούνα-Άρνα»

Δημοπρατήθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας το έργο «Συντήρηση της Επαρχιακής οδού 13 Ανώγεια-Γοράνοι-Καστάνια-Ξηροκάμπι-Καμίνια-Πολοβίτσα –Κουρτσούνα-Άρνα», προϋπολογισμού 300.000,00 €.

Στην μελέτη του έργου προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών σε διάφορες θέσεις της επαρχιακής οδού 13, για την αποκατάσταση τμημάτων του οδοστρώματος που έχει υποστεί φθορές όπου απαιτείται.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζανετέα εκφράζοντας την ικανοποίηση της για την δημοπράτηση του έργου, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει το συγκεκριμένο έργο για την περιοχή, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα της Επαρχιακής οδού αποτελεί βασικό άξονα σύνδεσης μεγάλου αριθμού οικισμών του Ταϋγέτου με το κέντρο του Νομού  και δήλωσε ότι η αποκατάσταση των φθορών του οδοστρώματος ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.