Τσάι Αγάπης Ενορίας Ασωπού Δήμου Μονεμβασίας


Με μεγάλη επιτυχία το Τσάι Αγάπης της Ενορίας Ασωπού του Δήμου Μονεμβασίας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η φιλανθρωπική εκδήλωση ΤΣΑΙ ΑΓΑΠΗΣ της ενορίας Ασωπούστις 10-3-2013, στο κέντρο «CRYSTAL MANOR» στους Μολάους.

Τα μέλη της διοικούσης επιτροπής του φιλόπτωχου Ταμείου Ασωπού εργάζονται αθόρυβα και ταπεινά στο έργο της φιλανθρωπίαςκαι για την ενίσχυση των εσόδων του φιλόπτωχου ταμείου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την χορωδία «ΤΟ ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ» του Συλλόγου«ΟΙ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΙΣΕΣ» με χοράρχη τον κ. Πλεμμένο.

Στη συνέχεια το χορευτικό «ΟΙ ΜΥΛΟΙ» από τους Μολάους με την καθοδήγησητης δασκάλας τους κα. Φανής Κολλιάκου εξέπληξε ευχάριστα και εντυπωσίασε όλους τους παρισταμένους. Στο τέλος της εκδήλωσης τραγούδησε η μαθήτρια Φρόσω Καναβάρου και με την ωραία της φωνή διασκέδασε όλους μαζί με τον δασκαλο της Μαέστρο κ. Κέκκερη.

Πραγματοποιήθηκε επίσης λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση Ιερείς της περιοχής, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Δαβάκης, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Τριχείλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Σουρλάς και Βουνελάκης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κα. Αλειφέρη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος, εκπρόσωποι Συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου με φιλανθρωπικά αισθήματα.

 

φωτογραφίες : pakia-lakonia.blogspot.gr