Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος.


Συνέχεια επιτυχιών για τους ποδηλάτες του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου

         

Για 4η χρονιά αθλητές και λάτρεις της ποδηλασίας έδωσαν το ραντεβού τους το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο για να παρακολουθήσουν το ATHENS TRACK GRAND PRIX 2013.

120 αθλητές από 21 σωματεία από όλη την Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό σε ένα αγώνα που τα είχε όλα, δύναμη, ρυθμό, ενθουσιασμό και πολλούς θεατές που συμμετείχαν με θέρμη στα ποδηλατικά δρώμενα. 

Επιτυχημένες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Σπαρτιατικού και σε αυτούς τους αγώνες υπό τις οδηγίες των προπονητών  Βασίλη Γιαννιώση και Χρήστου Βορβή και άφησαν βάσιμες ελπίδες για σημαντικές διακρίσεις στο κύπελλο πίστας 30/3 και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 14 Απριλίου.

Συγκεκριμένα ο Χριστάκος Δημήτρης στους παμπαίδες κατέλαβε την 1η  θέση και το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα ταχύτητας και την 2η στο αγώνισμα αντοχής. Στην ίδια κατηγορία ο  Δημητρόπουλος Βασίλης στην ταχύτητα κατέλαβε την 2η θέση.

Ακόμη στην κατηγορία μίνι μεγάλα ο Αναστασόπουλος Κώστας ήρθε 2ος  στην ταχύτητα με χρόνο 16,471

Επίσης στην κατηγορία εφήβων οι πρωταθλητές 2012  Σπύρος Ππαπαδόγιαννης και Τάσος Αντωνόπουλος δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο  καταλαμβάνοντας την 5η  και 7η θέση αντίστοιχα, ενώ ο Χαλκιόπουλος Μιχάλης που αποτελεί νέα μεταγραφή από τον Διαγόρα Ρόδου κατέλαβε την 6η θέση. Στην ίδια κατηγορία ο Παππάς Χριστόφορος έμεινε στη 10η θέση.  Ακόμη για τον Σπαρτιατικό συμμετείχε στους  παίδες, ο Κώστας Παπαστάθης καταλαμβάνοντας την 12η θέση στην ταχύτητα.