ΝΟΕΣ Λακωνίας.


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

  

Σπάρτη 20/2/2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ καλούμαστε να εκλέξουμε αντιπροσώπους οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο 9ο Συνέδριο του Κινήματος μας που θα λάβει χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου.

Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για το Κίνημά μας, αλλά και για την ελληνική κοινωνία στην οποία απευθυνόμαστε ας δώσουμε όλοι το παρών.

Για να πιστοποιήσουμε για μια ακόμα φορά, ότι η μεγάλη δύναμη της Δημοκρατικής Παράταξης είναι τα μέλη και οι φίλοι μας, οι πολίτες για τους οποίους αγωνιζόμαστε.

Γίνετε γνωστό ότι με την ολοκλήρωση του προσυνεδριακού διαλόγου μέχρι την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν κατατεθεί όλες οι υποψηφιότητες από τα μέλη στις κατά τόπους Δημοτικές Οργανώσεις.

Οι εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 για την ανάδειξη συνέδρων θα λάβουν χώρα από τις 8 το πρωί ως τις 7 το βράδυ και θα υπάρχουν κάλπες στις έδρες όλων των Δήμων του νομού.

Α) Σπάρτη Δημαρχείο – Κεντρική Πλατεία

Β) Γύθειο Καφετέρια Prive

Γ) Σκάλα ΚΕΠ

Δ) Ελαφόνησο Δημοτικό Κατάστημα

Ε) Μολάους Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Επίσης κάλπη θα υπάρχει στην Νεάπολη στην αίθουσα Δημαρχείου και στον Ασωπό στο καφενείο Μανωλάκου.

Με τη συμμετοχή μας στην ψηφοφορία της Κυριακής στέλνουμε παντού ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ένα μήνυμα Ελπίδας και Προοπτικής. Η Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη είναι εδώ! Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, όλοι μαζί. Αρχίζουμε!

Από τη Γραμματεία της ΝΟΕΣ Λακωνίας