Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ) Σπάρτης.


Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ.) Σπάρτης πραγματοποιεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα αναβάσεών του, ορειβατική εξόρμηση στο ΒΟΡΕΙΟ ΤΑΫΓΕΤΟ, την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013.

Η ορειβατική ομάδα θα πραγματοποιήσει τη διαδρομή ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ - ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ -ΛΟΥΣΙΝΑ [ώρες πορείας: περίπου 7 (αναλόγως της ποσότητας και της κατάστασης του χιονιού) - βαθμός δυσκολίας: Β, Β-Γ (Μέτρια- Δύσκολη)]

Απαραίτητη για τη συμμετοχή, η πολύ καλή φυσική κατάσταση, η σχετική εμπειρία κίνησης σε χιονισμένο πεδίο και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (οπωσδήποτε αδιάβροχα ορειβατικά άρβυλα, γκέτες, αδιάβροχο παντελόνι κλπ) .

Αναλόγως με τις καιρικές συνθήκες θα χρειαστεί να περπατήσουμε από τη Λουσίνα (πεζοπορική κατάβαση) προς τη θέση «Σταυρούλης» (περίπου + 0.30-1 ωρ.) και, στη συνέχεια, θα μεταφερθούμε με οχήματα στο Καστόρι (και στο Γεωργίτσι για τους οδηγούς των οχημάτων).

Αναχώρηση στις 7.30 το πρωί της Κυριακής, με ΙΧ αυτοκίνητα, από το Κλειστό Γυμναστήριο για Καστόρι – Γεωργίτσι, απ’ όπου και η εκκίνηση της πορείας. Η επιστροφή στη Σπάρτη προβλέπεται για τις 6, περίπου, το απόγευμα .

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο ως το απόγευμα της Παρασκευής, 1/2/2013 στον υπεύθυνο αρχηγό της ανάβασης, κ. Κώστα Λαγανά (τηλ. 6974098419)