Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Μολάων


Η Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων


Αθρόα και πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών και των φίλων του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Μολάων στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στη πόλη των Μολάων.

Ο Σύλλογος, ιδρύθηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα. Εξακολουθεί και παραμένει ζωντανός και δραστήριος χάρη στη συμμετοχή των μελών του γι΄ αυτό και έχει τη δυνατότητα στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο συνάνθρωπος να είναι αρωγός και να επεμβαίνει κυρίως οικονομικά προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα δεκάδες προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα.

Γι΄ αυτό και το φιλανθρωπικό του έργο είναι πλούσιο. Την πίτα του Συλλόγου ευλόγησε ο π. Γεράσιμος Πετρολέκας, ο οποίος στον ευχετήριο λόγο του αναφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου με θερμά λόγια. Ευχές στη διοίκηση και στα μέλη του Συλλόγου απηύθυνε και ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, ενώ τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους ευχαρίστησε η Πρόεδρος κα. Δανάη Μοσχοβάκου.

Παρόντες επίσης ήταν μεταξύ άλλων ο π. Ελευθέριος Καναβάρος, ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, η Πρόεδρος του Ν.Π. Αλληλεγγύης, Κοινωνικής Προστασίας, Αθλητισμού & Πολιτισμού κα. Παναγιώτα Αλειφέρη, ο τ. Δήμαρχος Μολάων κ. Ιωάννης Τσαγκάρης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Ν.Α. Λακωνίας κα. Κούλα Κολλιάκου και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού - Μορφωτικού Συλλόγου Ελαίας "ΒΙΑΝΔΙΝΗ" κα. Ελένη Ζάγκλη.