Σύλλογος Ελαίας Δήμου Μονεμβασίας "Η ΒΙΑΝΔΙΝΗ"


Εγκαίνια του χώρου εκδηλώσεων του Συλλόγου Ελαίας Δήμου Μονεμβασίας Η ΒΙΑΝΔΙΝΗ και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

 

Μέσα σε χαρούμενο και εορταστικό κλίμα, παρουσία των μελών και των φίλων της Ελιάς έγιναν την Κυριακή 20 Ιανουάριου 2013, τα εγκαίνια του χώρου εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Ναυταθλητικού Συλλόγου Ελαίας « Η ΒΙΑΝΔΙΝΗ» και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αιδεσιμότατος πατέρας Βασίλειος ο οποίος εγκαινίασε τον χώρο και ευλόγησε την πίτα, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Αβδούλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κων/νος Μαυρομιχάλης και Γεώργιος Βουνελάκης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Παν/τα Αλειφέρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κολιάκος και οι πρόεδροι Μολάων και Πακίων κ.κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος και Μιχάλης Καρούνης.                                                                

Μετά τα εγκαίνια του χώρου και την ευλογία της Βασιλόπιτας, τον λόγο έλαβε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ελένη Μπουντούνη, η οποία ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του χώρου εκδηλώσεων.                                                                                         

Τυχερή της βραδιάς η μικρή ιστιοπλόος Χρυσούλα Παπαδάκη η οποία κέρδισε το φλουρί της Βασιλόπιτας και έλαβε από την πρόεδρο το γούρι για το καλό της χρονιάς.                                                                                                                                  
Το Διοικητικό συμβούλιο προσέφερε καφέδες, τσάι και γλυκίσματα προσφερόμενα από τους Αντωνία Φρατζέσκου-Δεναξά και Λάμπρο Δεναξά σε όλους τους  παρισταμένους.

Στον όμορφο και άνετο αυτό χώρο, η ωραία αυτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το κεφάτο μουσικό πρόγραμμα  στο οποίο συμμετείχαν ο Γιώργος Κόκκορης, ο Σπύρος Κουτσοβασίλης και η παρέα τους.