Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των κατηχητικών σχολείων της ενορίας Ρειχέας


Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε κάλαντα από περιοχές της Ελλάδας όπου ακούσαμε τα κάλαντα Πελοποννήσου, τα κάλαντα Κρήτης, τα κάλαντα Ικαρίας και τα κάλαντα Πάτμου.

Τα παιδιά μας παρουσίασαν δύο σκετς όπου το ένα αναφερόταν στη Γέννηση του Θεανθρώπου και το άλλο στον αποχαιρετισμό του παλιού χρόνου και το καλωσόρισμα του νέου.

Τα παιδιά μας μετέδωσαν το μήνυμα των γιορτών με το δικό τους μοναδικό τρόπο ... ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ήταν οι ευχές που μας έδωσαν!!!.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο εφημέριος Ρειχέας π. Νικόλαος Αποστολάκος όπου με το χάρισμα του λόγου που τον διακατέχει μας μετέδωσε το μήνυμα των ημερών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο αρχιερατικός επίτροπος Ασωπού π. Γεώργιος Κότσαλης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μονεμβασίας κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μιχαλόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ρειχέας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ρειχέας, καθώς επίσης και κάτοικοι του χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

Για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Φιλοπτώχου Ταμείου Ρειχέας, και των εκκλησιαστικών επιτρόπων. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν εδέσματα προσφορά των κυριών της ενορίας και μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Παφ- Πουφ το ξωτικό, προσφορά του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μονεμβασίας, μας παρουσίασε το πρόγραμμά του διασκεδάζοντας τόσο τα παιδιά όσο και τους πιο μεγάλους

Στο χώρο διατίθονταν χειροποίητα ημερολόγια που έφτιαξαν οι κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου και όχι μόνο ενώ λειτουργούσε και μια μικρή έκθεση με τις δημιουργίες των παιδιών.