Δήμος Σπάρτης - Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.


Με επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων του Δήμου Σπάρτης.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης «Η Γη των Παιχνιδιών» από το Ολυμπιακό Κέντρο, 300ο Σύστημα Προσκόπων με Χριστουγεννιάτικα ατομικά και ομαδικά παιχνίδια για παιδιά και γονείς και η παιδική χορωδία Ταϋγέτης με εορταστικά τραγούδια έδωσαν τον γιορτινό τόνο στο κέντρο της Λακωνικής πρωτεύουσας.


Τη «Φλόγα Αγάπης και Ανθρωπιάς», το εορταστικό bazaar με χειροποίητα γλυκίσματα, στολίδια και παιχνίδια για φιλανθρωπικούς σκοπούς που έχει οργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θυγατέρες της Πηνελόπης, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ Ευστάθιος όπου τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου για τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον του Δήμου Σπάρτης κ. Μάριος Τζωρτζάκης.

Οι μικροί φίλοι του Δήμου Σπάρτης έκαναν την βόλτα τους δωρεάν με το τρενάκι που είναι προσφορά του Δήμου για τους μικρούς του φίλους και η παιδική χορωδία Ταϋγέτης κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο συγκέντρωσε την προσοχή αλλά και το χειροκρότημα μικρών και μεγάλων που βρέθηκαν στην πλατεία.