Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στη Σπάρτη.


Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 επισκέφθηκε το Νομό μας και την πόλη της Σπάρτης ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της Ν. Δημοκρατίας, συγκεκριμένα από τον Γενικό Δ/ντή του κόμματος κ. Κ. Τζιμάρα, τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κ. Ζωντανό καθώς και τους αναπληρωτές γραμματείς Οργανωτικού κ. Λ. Ζωγράφο και Α. Κόκκαλη.

 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  συνοδευόμενος από το Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Χ. Ηλιόπουλο καθώς και κλιμάκιο στελεχών του νομού είχε συναντήσεις με το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Σταύρο Αργειτάκο  και το Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. κ. Ευστάθιο.

Ακολούθως,  επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Σπάρτης, όπου συναντήθηκε με συνδικαλιστικά στελέχη του Νομού από όλους τους χώρους εργασίας του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, εκεί συζητήθηκαν θέματα  που άπτονται σε θέματα εργασίας και αναπτύχθηκαν τα προβλήματα που αφορούν τους εργαζομένους αλλά και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Στην συνέχεια προήδρευσε σε διευρυμένη συνεδρίαση των στελεχών της ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας, παρουσία της Βουλευτού κας Φ. Πατριαννάκου, εκπροσώπου του Βουλευτή κ. Α. Δαβάκη και του περιφερειακού συμβούλου κ. Π. Φαρλέκα.   Στην πολύωρη σύσκεψη συζητήθηκαν γενικότεροι προβληματισμοί που αφορούν το σύνολο των πολιτικών που είναι προς εφαρμογή, καθώς έγινε και εκτενή αναφορά των προβλημάτων του Νομού. 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μ. Κεφαλογιάννης, δεσμεύτηκε όπως μεταφέρει με τους συνεργάτες του τα αιτήματα – μηνύματα της Λακωνίας στους αρμοδίους υπουργούς.

Έδωσε επίσης μήνυμα ελπίδας για τη μελλοντική πορεία του τόπου μέσα από ένα δύσκολο δρόμο αλλά τον μοναδικό αυτή τη δεδομένη χρονική συγκυρία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «η χώρα μας δεν μπορεί πλέον να βραδυπορεί,  έχουμε ιστορική ευθύνη προς τις επόμενες γενιές».

 

                                                               Ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΝΟΔΕ

                                                                         Κυριάκος Δ. Διαμαντάκος

                                                      Οικονομολόγος  MSc 1. PM,  2. SM, 2ο Πτυχιο ΟΔΑ