Αστυνομικό Δελτίο.


Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών σε εξοχικές κατοικίες και αποθήκη στην Λακωνία

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την 22-10-2012 στους Μολάους Λακωνίας.

Είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και προσωπικά αντικείμενα

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, σε εξοχικές κατοικίες και αποθήκη, στην ευρύτερη περιοχή του Κυπαρισσίου του Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών, τριών αντρών, ηλικίας 21, 19 και 16 ετών και μίας γυναίκας ηλικίας 19 ετών, για κλοπή.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την 22-10-2011 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων και του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, είχαν διαπράξει στα μέσα Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, ακόμα πέντε κλοπές, σε εξοχικές κατοικίες και αποθήκη, στην ευρύτερη περιοχή του Κυπαρισσίου Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας. (Σχετικό το από 23-10-2012 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Συνολικά από την παραπάνω παράνομη δράση τους, είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και προσωπικά αντικείμενα, με αξία που ξεπερνά τις 1.400 ευρώ σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.