Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Λακωνίας.


Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Λακωνίας.

Συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα και προσήχθησαν σαράντα εννέα (49), ενώ έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων.

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και κατάστημα.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε στις 23-11-2012 από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια δεκαεπτά (217) άτομα και εκατόν πενήντα έξι (156) οχήματα, ενώ προσήχθησαν συνολικά σαράντα εννέα (49) άτομα και συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι δώδεκα (12) αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στην χώρα, σε βάρος των οποίων κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής επιστροφής.

Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και σε κατάστημα, στην Σπάρτη Λακωνίας, που έγιναν στα τέλη Απριλίου και στις αρχές Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους αντίστοιχα, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες, σε βάρος ενός (1) 36χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, και σε βάρος μίας (1) 26χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ρουμανίας.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν πενήντα μία (51) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και τρεις (3) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.