Υπουργείο Υγείας - 6η Υγειονομική Περιφέρεια

Με 47.390.000 ευρώ επιχορηγούνται τα Νοσοκομεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.
Εγκρίθηκε από τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζο, η χορήγηση 300 εκατομμυρίων Ευρώ στα νοσοκομεία όλης της Επικράτειας για την αποπληρωμή ανεξόφλητων υποχρεώσεων προς τρίτους, με ιδιαίτερη μέριμνα στην τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών σε προμηθευτές των ειδικών μονάδων (Μ.Ε.Θ, Μ.Α.Φ, Μ.Τ.Ν κλπ).
Σημειώνεται ότι με το ανωτέρω ποσό εκταμιεύεται πλήρως η σχετική διαθέσιμη πίστωση (Φ. 210 Κ.Α.Ε 2325) του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας για το οικονομικό έτος 2012 και ενισχύονται εγκαίρως οι νοσοκομειακές δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους και συνακόλουθα η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.
Με 47.390.000 ευρώ επιχορηγούνται τα Νοσοκομεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.














