Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας - Υποδομές.


Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας δημοπράτησε το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜΟΝ 18 ΕΠ.Ο. ΜΥΡΣΙΝΗ – ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΠΡΟΣ ΠΟΛΥΑΡΑΒΟ»

 Δημοπρατήθηκε  την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας  το έργο ΄΄ Κατασκευή Δρόμου από την υπ΄ αριθμόν 18 Επ.Ο. Μυρσίνη – Σιδηρόκαστρο προς Πολυάραβο ΄΄ με προϋπολογισμό 90.000,00 ευρώ.

Η μελέτη του παραπάνω έργου προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες για την ολοκληρωμένη κατασκευή τμήματος δρόμου μεταξύ Σιδηροκάστρου και Πολυαράβου του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισήμανε ότι με την κατασκευή  τμήματος της παραπάνω οδού διευκολύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς τον  ιστορικό Πολυάραβο και δήλωσε ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας προχωρά στην υλοποίηση του τεχνικού της προγράμματος και ευελπιστεί ότι στο μέλλον θα εξασφαλισθούν οι απαραίτητοι πόροι ώστε να διαστρωθεί με ασφαλτοτάπητα και το εναπομένων τμήμα του δρόμου   Σιδηρόκαστρο  - Πολυάραβος.