Αστυνομικό Δελτίο.


Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απόπειρας απάτης στη Σπάρτη.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για απόπειρα απάτης, ενώ επιπλέον κατηγορούνται και για κλοπή.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) περιπτώσεις απόπειρας απάτης, σε βάρος καταστηματαρχών, στη Σπάρτη Λακωνίας, ενώ συνελήφθησαν στις 14-11-2012 το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, ένας 39χρονος ημεδαπός και μία 28χρονη ημεδαπή, για απόπειρα απάτης και κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής  έρευνας προέκυψε ότι, οι ανωτέρω στις 14-11-2012 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, αφού αρχικά αφαίρεσαν από όχημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, πέντε πιστωτικές κάρτες, στην συνέχεια, αποπειράθηκαν να κάνουν συναλλαγές, χρησιμοποιώντας μία από αυτές, σε δύο καταστήματα - κοσμηματοπωλεία, στη Σπάρτη Λακωνίας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανωτέρω, εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Επιπλέον, στην κατοχή του 39χρονου, βρέθηκαν οι πιστωτικές κάρτες, οι οποίες αποδόθηκαν, στον ιδιοκτήτη τους.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ ερευνάται και η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.