Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ.


Τη Σπάρτη επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς όπου αρχικά συναντήθηκε με το Νομάρχη Λακωνίας κ. Κώστα Φούρκα. Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπαρτιατών.

Με ομιλία έξω από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Σπάρτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας . Νωρίτερα, συνοδευόμενος από τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Λυκουρέτζο και τον Δημήτρη Δράκο περιόδευσε στην αγορά της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε :

«Σας μιλάω εκ μέρους του Δημήτρη και σας διαβεβαιώνω ότι κατεβαίνουμε με ένα στόχο. Ανάπτυξη και αισιοδοξία για να φύγουμε από τα λουκέτα που κάθε μέρα κλείνουν μαγαζιά, από τη νοοτροπία της κατάθλιψης που έχει αφαιρέσει το δυναμισμό και την αισιοδοξία που από τη φύση μας έχουμε οι Έλληνες. Αυτός είναι ο στόχος ενός περιφερειάρχη του Μωριά, ο οποίος δεν θα επαιτεί αλλά θα απαιτεί από την κυβέρνηση γι' αυτά που χρειάζονται, για τον απλό άνθρωπο. Ιδιαίτερα, σημείωσε, θα κάνει τα πάντα για τα νέα παιδιά, για να έχουν δικαίωμα στο αύριο, διαβατήριο στην ελπίδα και μια αίσθηση, μια πεποίθηση ότι μπορούν να πάνε μπροστά».

Καταλήγοντας στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Παναγιώτη Φαρλέκα και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό τους, ενώ παράλληλα τόνισε: «είμαστε όλοι ενωμένοι μια γροθιά, γι' αυτό που θέλει ο κόσμος ανάπτυξη και ελπίδα».

 

Η ΝΟΔΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ έστειλε το ακόλουθο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στην πόλη της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 Σε επαφές του με τους Θεσμικούς φορείς ο Κος Σαμαράς παρουσία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Κου Δημήτρη Δράκου ενημερώθηκε για βασικά προβλήματα της πόλης και δεσμεύτηκε για την προώθηση τους σε συνεργασία με τον Κο Δ. Δράκο.

Στην συνέχεια ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά συζητώντας με καταστηματάρχες, διαπιστώνοντας για ακόμη μια φορά τα αποτελέσματα των ανάλγητων πολιτικών της Κυβέρνησης του Μνημονίου.

Ο Κος Σαμαράς καταλήγοντας στο εκλογικό κέντρο παρουσία του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Κου Παναγιώτη  Φαρλέκα όλων των υποψηφίων και πλήθος κόσμου, ζήτησε την συστράτευση όλων στον αγώνα της εκλογής του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κου Δ. Δράκου ενάντια  στις Κυβερνητικές πολιτικές -ελέω Μνημονίου- οι οποίες  καταρακώνουν την Ελληνική Οικονομία,  αποδομούν την ελληνική κοινωνία και καταστρέφουν την χώρα.

                                                                    Ο Υπεύθυνος Γραφειου Τυπου ΝΟΔΕ

 

             Κυριάκος Δ. Διαμαντάκος

             Οικονομολόγος 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

To Aρθρο αυτό αναγνώστηκε 3868 φορές  (Εως 13/10/2010, 11:30 μμ. Powered by web1counter , Urchin Software and Google Analytics).