Το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών! Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ ο Α.Σ. «Νικοκλής», ως συνδιοργανωτής του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος που φιλοξενεί ο Δήμος Ευρώτα, συσπειρώνει το ανθρώπινο δυναμικό του για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Στο αθλητικό κομμάτι, συμμετέχει με δεκαπέντε αθλητές (Βενετσιανος Γρηγόριος, Κοντάκος Ανδρέας, Μανιατάκος Παναγιώτης, Παπαχριστοφόρου Χριστίνα, Σάκκαρη Αικατερίνη, Σακκαρης Ιωάννης, Σακκαρης Μιχαήλ, Σάκκαρη Παναγιώτα, Σταματάκου Δανάη, Σταυρόπουλος Δημήτριος, Στρατάκου Γρηγορία, Φελλούρη Γρηγορία, Φελλούρη Δήμητρα, Φούρκα Ελένη, Χρηστάκης Ευάγγελος) οι οποίοι έχουν εντατικοποιήσει τις προπονήσεις τους για να δώσουν ένα δυνατό αγωνιστικό παρόν. Οι προπονητές του συλλόγου, Φελλούρης Ιωάννης, Στρατάκου Γρηγορία και Αγριόδημας Ιωάννης, έχουν αναλάβει να τελειοποιήσουν την τεχνική και την τακτική των αθλητών που ο καθένας προσωπικά επιδιώκει μία θέση στο βάθρο.

Το πρωτάθλημα όμως, εκτός από ένα αθλητικό γεγονός, αποτελεί και μία πολιτιστική γιορτή. Για το λόγο αυτό το δυναμικό του συλλόγου έχει κινητοποιηθεί κι προσφέρει ενεργά στις προετοιμασίες, τόσο για την τελετή έναρξης (16/11/2012, ώρα 19:30) όπου οι αθλητές θα συμμετάσχουν σε ένα μουσικο δρώμενο – παρουσίαση του Παγκρατίου όσο και στην τελετή λήξης (18/11/2012) η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Γλυκόβρυση, όπου όλοι οι συμμετέχοντες (αθλητές, προπονητές και παράγοντες) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ιδιαίτερες παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας.