Αγιασμός στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων.


 

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2010 έγινε η τελετή του Αγιασμού στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων που πλέον στεγάζεται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Πακίων, το οποίο έχει διαμορφωθεί κατάλληλα γι΄αυτό το σκοπό, με εργασίες που έγιναν από το Δήμο Μολάων.

Πέρα των προσκεκλημένων παραβρέθηκαν στο σχολείο και δεκάδες Πακιώτισσες και Πακιώτες που όταν πληροφορήθηκαν για το γεγονός, με μεγάλη χαρά έφτασαν στο Σχολείο να ευχηθούν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή σχολική χρονιά, και να εκφράσουν τη μεγάλη τους χαρά, που το σχολείο, στο οποίο και οι ίδιοι είχαν φοιτήσει όταν ήταν μικρά παιδιά, τώρα επαναλειτουργεί, μετά από σχεδόν 20 χρόνια που παρέμεινε κλειστό.

Ο Αιδεσιμολογιότατος Πατέρας Λεγάκης Παναγιώτης τέλεσε τον Αγιασμό και ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά. Επίσης πρόσθεσε προς την Προϊσταμένη του Σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό ότι όλοι οι ενορίτες των Πακίων έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν όταν το σχολείο χρειαστεί τη βοήθειά τους.

Η Προϊσταμένη του Σχολείου κυρία Αλειφέρη Παναγιώτα ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους στην τελετή και για τις ευχές τους που όπως είπε τις έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου των Πακίων κ. Καρούνη Μιχάλη για την πολύτιμη βοήθειά του στην οργάνωση του Σχολείου και τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Πέτρο Μισθό.
Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά σε όλους τους παραβρισκόμενους.

 

 

 

πηγή : pakia-lakonia.blogspot.com

 

 

 

To Aρθρο αυτό αναγνώστηκε 2742 φορές  (Εως 8/10/2010, 10:00 πμ. Powered by web1counter , Urchin Software and Google Analytics).