Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης.


Από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου :

Κλείσιμο καταστημάτων και πανεμπορικό συλλαλητήριο την 18η Οκτωβρίου 2012

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης εκφράζει την αγωνία του για τις αρνητικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία γιαυτό συμμετέχει δυναμικά στις κινητοποιήσεις που δρομολογήθηκαν από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου με κλείσιμο των καταστημάτων και πανεμπορικό συλλαλητήριο την προσεχή Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 και καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά.

Πιστεύουμε ότι τις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύουμε η μαζική κινητοποίηση είναι ο μόνος τρόπος να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, τη φωνή μας, την αγανάκτησή μας και φυσικά τη δύναμή μας την οποία καθημερινά οι κυβερνόντες υποτιμούν και εξευτελίζουν.

Περαιτέρω το πανεμπορικό συλλαλητήριο που θα γίνει μπροστά από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, θα δώσει τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τα προβλήματα, την αγανάκτηση και τις απαιτήσεις του εμπορικού κόσμου της χώρας, ενώ παράλληλα θα συντελέσει στην απόλυτη συσπείρωση του κλάδου μας και στην σύσφιξη των δεσμών της συναδελφικής μας αλληλεγγύης.

Για την υποστήριξη του συλλαλητηρίου αποφασίστηκε η μίσθωση λεωφορείων από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου για την διευκόλυνση της μεταφοράς των συναδέλφων που επιθυμούν να λάβουν μέρος, το οποίο θα ξεκινήσει την Πέμπτη το πρωί από τη Σπάρτη.

Όσοι εκ των συναδέλφων επιθυμούν να λάβουν μέρος να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης.

 

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ