Πολιτιστικός Σύλλογος "Νέα Ζωή"


Άρωμα και Γεύση ... Οίνου στη Βαμβακού Λακωνίας

Μία μοναδική εκδήλωση οινογνωσίας είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 7/10/2012 στον Πολυχώρο Ονείρων Αντάμωμα στη Βαμβακού Λακωνίας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Νέα Ζωή" διοργάνωσε στο χωριό του Σταύρου Νιάρχου μία βόλτα γεύσης και οίνου με ξεναγό τον οινολόγο Ευάγγελο Γιαννόπουλο, ο οποίος ξεδίπλωσε τις γνώσεις του για το κρασί, επιλήφθηκε μίας ιδιαίτερα επαγγελματικής παρουσίασης του τρόπου παραγωγής κρασιού κι έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκομένους να δοκιμάσουν αφιλοκερδώς λευκό, ροζέ κι ερυθρό οίνο της οικογενειακής του επιχείρησης.

Ο Πάρνωνας αποτέλεσε το ιδανικότερο ντεκόρ για την εκδήλωση και φυσικά ο Πολυχώρος Ονείρων Αντάμωμα, στην καρδιά του όρους, καθώς και η οικογένεια Σαφρά επιμελήθηκαν της γευστικής συνοδείας, με τον επαγγελματισμό και το μεράκι που μας έχουν συνηθίσει! Να σημειωθεί ότι το Σαββατοκύριακο που παρήλθε, η Βαμβακού είχε την τύχη να ... πέσει στα χέρια των Lakonistas, οι οποίοι ανέλαβαν την προβολή του χωριού με την καλλιτεχνική τους ματιά και τον καλαίσθητο φωτογραφικό φακό που τους χαρακτηρίζει.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή ευχαριστεί ιδιαίτερα τον οινολόγο Βαγγέλη Γιαννόπουλο για την ανταπόκρισή του στην πρόσκληση που του απηύθυνε!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Lakonistas (Πάνο Παπαδολιά, Ελένη Τσαγγάρη, Γιώργο Κουκούτση) για την παρουσία – δράση τους στο χωριό, καθώς και για την ... έμπνευση που προσέφεραν.

Τέλος, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστούν την οικογένεια Σαφρά για την παραχώρηση του πολυχώρου Ονείρων Αντάμωμα, την οικογένεια Βελδέκη για τη φιλοξενία των Lakonistas στον υπέροχο ξενώνα της Βαμβακούς και φυσικά τους συντοπίτες, φίλους και διερχόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Επίσης, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 τελέστηκε στη Βαμβακού και το Ετήσιο Μνημόσυνο των Πεσόντων, τους οποίους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή τιμά έμπρακτα, σέβεται και είναι ευγνώμων για την απροσδιορίστου αξίας προσφορά τους στον τόπο μας.