Αστυνομικό Δελτίο.


Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε Ιερούς Ναούς στην Λακωνία.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς.

Εξιχνιάστηκαν, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε Ιερούς Ναούς, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθησαν, στις 11-10-2012 το μεσημέρι, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, δύο 50χρονοι ημεδαποί, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα, από το απόγευμα της 10-10-2012 έως τις 11-10-2012 το πρωί, αφού διέρρηξαν συνολικά τρεις Ιερούς Ναούς στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους, χρήματα και αντικείμενο αφιερωμένο στην θρησκευτική λατρεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.