Εκδρομή των Πολιτιστικών Συλλόγων Παρορίου και Μυστρά στην Αίγινα.


Την όμορφη Αίγινα επισκέφτηκαν 90 μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Μυστρά και του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Παρόρι 2011» την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Πρώτος προορισμός ήταν το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου όπου οι εκδρομείς προσκύνησαν τη θαυματουργή εικόνα και τον τάφο του Αγίου. Στη συνέχεια, απόλαυσαν το μεσημεριανό τους γεύμα στο παραθαλάσσιο χωριό της Αγίας Μαρίνας και ορισμένοι δεν έχασαν την ευκαιρία να δροσιστούν στα καταγάλανα νερά της. Το απόγευμα επέστρεψαν στην πόλη της Αίγινας όπου ήπιαν τον καφέ τους και προμηθεύτηκαν τα ονομαστά φιστίκια, καθώς και γλυκίσματα που παρασκευάζονται με αυτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα των λεωφορείων ήταν δωρεά του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Μυστρά, ενώ οι συμμετέχοντες επιβαρύνθηκαν μόνο με τα εισιτήρια των καραβιών.

Οι εκδρομείς ευχαρίστησαν τους προέδρους των δύο Συλλόγων, τον κ. Χρήστο Μπουγάδη και τον κ. Περικλή  Σταυράκο για τη διοργάνωση των  εκδρομών, οι οποίες για τους περισσότερους αποτελούν μοναδική ευκαιρία για μια ευχάριστη ανάπαυλα και απόδραση από την καθημερινότητα.